Pääsiäisloman juttuja

Huhh, ku väsyttää... levätty on, mutta niin on mentykin! Teksti tulee olemaan sekavaa, mutta toivottavasti saatte siitä jotakin irti.

Nämä neljä päivää ovat kuluneet hyvin pitkälti agilityn parissa. Perjantaina kisasin yli kuukauden tauon jälkeen Purinalla kaksi kisaa, lauantaina olin kisoissa töissä (+ illalla kävin pikaisesti treenaamassa pe kisojen virheet pois mielestä), sunnuntaina koulutin ja treenasin Luxin. Tänään, maanantaina, alkoi aluevalmennus, joten aika agilitypainotteista on ollut...

Pe kisojen kummastakin startista tyhmät vitoset. Virheet tuli kepeiltä, ja joo, ei nyt kovin loistokas fiilis tullut, kun on kuitenkin aika paljon niitä treenattu. Ekalla radalla kepit jäi kesken, tokalla väärältä puolelta  pujottelun aloitus, hellurei. On se ny kumma, kun ei tällaisia ole todellakaan sattunut piiiiiitkiin aikoihin. Perussanailut tähän väliin, eli kai niitä on vaan pakko joskus tulla. Kontaktit toimi oikein hyvin ja muutenkin radat rullasi kivasti, harmi nuo kummalliset virheet.

Sunnuntaina koulutuksen jälkeen humpattiin Luxin kanssa ja voi kun se on aina niin innoissaan, viime treeneistä olikin kulunut jo kuukausi! :) Se osaa melkein yhtä paljon kuin Java, oppii asiat lähes kerrasta ja lukee samaa ohjausta mitä Kaustinen, toimivaa! Toki kontaktit ja kepit on vielä vaiheessa, mutta en muutenkaan uskaltaisi alle vuotiasta koiraa edes vaatia pujottelemaan, kuin max. muutamia kertoja... kesän juttuja nämä!

Aluevalmennus alkoi aikaisin aamulla, olin tosi väsynyt ja keskittyminen oli vaikeaa.  Välillä tuntuu, ettei koskaan olisi tehnyt agilitya, kun niin hienosti sujuu. Vaikka joskus tuntuukin tuolta, niin on se hyvä fiilis kuitenkin huomata, kuinka monilla osa-alueilla meidän yhteispeli on parantunut. Ehkä joskus oon vielä niin hyvä ohjaaja ja kouluttaja, kun haluaisin olla :) Aluevalmennuksen jälkeen suuntasin vielä salille Combatiin. Oli aika hullu treenipäivä tämä, mutta tulipa vielä tehtyä itselleen kunnollinen fysiikkatreenikin!

Lemppari Ledi

Ei kommentteja: