"Kuinka paljon rohkeutta uskallat jättää tänään käyttämättä"

Olimme Javan kanssa taas kisaamassa hyppärin ja agiradan. Nyt on löytynyt se rentous ja oikeat välineet, jolla saan pakan kasaan, jess! Vielä pitäisi saada sitä ns. raivoa enemmän peliin, ettei menisi ihan pilvissä liitelyksi, kuten tänään agiradalla. Olen tällä hetkellä flunssassa, mutta siitä huolimatta pystyin ohjaamaan suhteellisen hyvin, vaikka olo olikin hieman hassu. Hyvä näin :)

Hyppäri tuntui vähän vääntämiseltä, muttei kuitenkaan liikaa - tuloksena 0. ja sija 2. Pari käännöstä oli tönkköjä, kun en "runtannut" ohjauksella tarpeeksi paljon ennen hyppyjä (pitäisi osata ohjata sulavammin, ettei olisi alastulot niin pahoja koirallekaan). Suorassa putkessa Java kuulemma kaatui, ja sen jälkeen kaatui myös, kun kääntyi tiukasti putkesta ulos tullessaan mua kohti, oikein kynti maata... Ainahan nuo kaatumiset vie aikaa jonkin verran, mutta siitä huolimatta jäi oikein hyvä fiilis! Tietty tulee mieleen myös, että mitähän koiran fysiikka tykkää tuollaisesta kompuroinnista...

Agiradalta tuloksena myös nolla, sijalla 5. Suht iisiä ja rentoa menoa, tai no, vähän turhankin rentoa, kun ehdittiin istua siellä kontakteilla n. sekunti per kontakti :D oohlalaa, mut mielummin otan nää kunnolla, kuin kesällä sitten vitosia... SM-kisoihinkin on niin vähän aikaa enää :S Nyt pitää kyllä silti ottaa muutama startti nopeammilla vapautuksilla.

Kaiken kaikkiaan olen ihan tosi happy näistä kisoista, se puuttunut avain on oikeasti löytynyt lukon pariksi, joten tällä tiellä on syytäkin jatkaa! Meillä oli huippukivat kisat, ja Javan kanssa on tosi hauskaa tehdä duunia. Se on kyllä tarkka mimmi :)

Nyt tää lähtis leffaan, viikonlopun jatkoja! :)

Mulla oli koko kööri mukana matkassa:
(puhelinkamerakuvaa...)


Veikeät tyypit :)

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Voi apua tuota viimeistä kuvaa, niin liikkiksiä! Muistahan levätä se flunssa veks, muistuttelee tätsy ;)

Maiju kirjoitti...

No eikö olekin! Alkaa tää flunssa olla jo onneksi voiton puolella, mut paras tätsy oot! :)