Me

Jotakin meistä.
Ledi (Springrotin Chamberlain)
s. 20.2.2003
shelam uros
agility medi 1

Ledi on hölmö kukkaispoika, Lettu-setä, joka pyrkii olemaan kaikkien kaveri. Se on omalla tavallaan haasteellinen koira, vedättää tilanteessa kuin tilanteessa 6-0, jos saa siihen mahdollisuuden. Viihtyy omissa maailmoissaan haaveillen ja seuraten ympäristön tapahtumia. Erikoisnäyttelyn Sohva Champion 3 :)Java (FI AVA FI AVA-H AGI SM2-11 AvoSM1-11 Joukkue SM1-11 PiirM2-11 Minimonsin Downpour)
s. 5.8.2005
shelam narttu
agility mini3

Java, pieni ja pippurinen shelttineito, etenkin silloin, kun kyse on agilitysta. Pelinappula ei päästä ohjaajaansa vähällä kehitellessään mitä ihmeellisimpiä juttuja. Fiksu kuin mikä, yritä vaan pysyä perässä... toista samanlaista en tule koskaan omistamaan. Selkeästi Elämäni koira.

”I can fly higher than an eagle, because you’re the wind beneath my wings”  
Lux (Minimonsin Mystica) 
s. 14.3.2011
shelam uros

Lux on tiimimme uusin jäsen, Javan velipuoli, joka syntyi Hanin (Javan emä) viimeiseen pentueeseen maaliskuussa 2011. Lux on pieni tirriäinen, superpallo ja lohikäärmeen poikanen, jolla on sisimmässään suuri tahto. Se valloittaa aina niin iloisella olemuksellaan ja on todellinen valopilkku pimeinäkin päivinä - nimensä veroinen kaveri. Seuraan suurella mielenkiinnolla pikkumiehen kasvua ja kehitystä aikuiseksi koiraksi.Maiju

Käytännönläheinen opiskelija, jolle asioiden tekeminen ja uuden oppiminen omalla tavalla on tärkeää. Ihailee varmoja, avoimesti asioihin suuntautuvia ja positiivisia ihmisiä, jotka osaavat nauraa itselleen. Intohimona koirat ja agility. Kiinnostunut eläinten ja ihmisten käyttäytymisestä, jota yrittää kovasti opetella myös kouluttaessaan agilityharrastajia - mitä enemmän haastetta, sen parempi. Pitää valokuvaamisesta, elämäntarinoista ja musiikista. Kirjoittaa ja analysoi kaiken minkä voi. Luottaa intuitioonsa, ja uskoo, että meillä kaikilla on jotakin annettavaa.


Kuva (c) Tiina Jurvakainen


"Kulje omaa tietäsi ja anna ihmisten puhua"